Sosyal, Kültürel Ve Sportif Faaliyetler

Sosyal, Kültürel ve Sportif Faaliyetler

Sosyal, Kültürel ve Sportif Etkinlikler programı çerçevesinde, 1. sınıftan lise son sınıfa kadar, öğrencilerimizin düzeyine, okul ortam ve koşullarına uygun olarak, onların ilgi ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla kütüphane, tiyatro, zeka oyunları, matematik dehaları, çevre koruma, arge, çocuk hakları, gezi tanıtma ve turizm, yabancı diller, e-twining, görsel sanatlar, müzik, spor, halk oyunları ve bilişim gibi kulüpler oluşturulmuştur.

Okullarımızda ayrıca sportif faaliyetler de yoğun olarak sürdürülmektedir. Basketbol, voleybol, yüzme takımlarımız okullarımızı yerel, ulusal ve uluslararası turnuvalarda temsil etmektedirler.

Okullarımızda tüm spor ve kulüp çalışmalarına uygun ortamlar yaratılmış ve öğrencilerin kullanımına sunulmuştur. Sanat derslikleri ve atölyeler, spor salonları, tenis kortları, halı saha, basketbol ve voleybol sahalarında öğrencilerimiz çalışmalarını sürdürmektedirler.

Ayrıca, öğrencilerimizin sosyal, fiziksel ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla farklı branşlarda kurslar düzenlenmektedir.