Etkinliklerimiz

15161718192021

Etkinliklerimiz

Yazar Söyleşileri

Öğrencilerimizin yıl boyunca keyifle okuduğu kitapların yazarları ile buluştuğu "Yazar Söyleşileri" düzenlenmekte, her seviyede farklı yazarlarımız okulumuza davet edilmektedir. Kitap okumanın keyfi, ünlü yazarlarımızın öğrencilerimizle yaptığı söyleşilerde paylaşılmaktadır.

Uzman Konuklarla Söyleşiler

Tüm seviyelerde, ders kazanımları doğrultusunda uzman konuklarla söyleşiler planlanmaktadır. Bu söyleşilerin, öğrencilerimizin eğitsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamasına özen gösterilmektedir.

Sanat Günleri

Sanat Günleri; öğrencilerin yıl boyunca yapmış oldukları sanatsal ve kültürel faaliyetlerin sergilendiği bir platformdur.

Ailemle Etkinlik Günlü

Velilerimizle öğrencilerimizi okul ortamında bir araya getirmek amacıyla dönemde bir kere aile katılım etkinlikleri planlanır. Tüm zümrelerle işbirliği içinde yapılan planlama doğrultusunda ailelerimiz çocukları ile okul ortamını yaşama fırsatı bulurlar.

Okul Dışarda Günü

Öğrenmeyi açık havaya taşıyan "Okul Dışarıda Günü" açık havada oynamayı ve öğrenmeyi kutlamak ve ilham olmak için yapılan küresel bir etkinliktir. Tüm seviyelerde, Mayıs ayının 3.haftası öğrencilerimizin katılımı ile açık hava etkinlikleri gerçekleştirilir.

Satranç Turnuvası

Ana sınıfı ve 1.,2.,3, 4. sınıf öğrencilerinden satranç oyununa ilgisi olan öğrencilerimiz arasında her yıl Satranç Turnuvası düzenlenir.