ODTÜ GVO Danışmanlığında
Kemerburgaz Bilim Okulu

ODTÜ GVO Danışmanlığında Kemerburgaz Bilim Okulu 2010 – 2011 eğitim-öğretim yılında anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitime başladı. Kemerburgaz Bilim Okulu, ayrıcalıklı ve özgün eğitimiyle yeni bir çığır açan ODTÜ GVO Danışmanlığında tüm ayrıcalıkları Kemerburgaz’a taşıyor.

Okulumuz; 3471 metrekarelik alanıyla geleceğin liderlerini yetiştirirken öğrencilerine pek çok sosyal imkan sunuyor. Kemerburgaz Bilim Okulu eğitim bazlı yapılanması, tecrübeli ve kaliteli eğitimcileri ile Türkiye’de ancak ODTÜ GVO Danışmanlığında rastlayabileceğiniz, dünyadaki kaliteli okullar ile rekabet edebilecek, zengin eğitim materyalleri ve teknolojik eğitim ortamını öğrencilerine sunuyor.
ODTÜ GVO, öğretmen, öğrenci ve veli arasındaki ilişkiyi sağlam temeller üzerine kurarak, her yaştan ve her seviyeden öğrencinin gerek akademik gerekse sosyal ve kültürel anlamda en iyi şekilde yetişmesini sağlamaktadır. Öğrencilerini özgüvenleri yüksek, tüketen toplum içerisinde üretmeyi bilen, araştıran, sorgulayan ve çözüm getirebilen bireyler olarak yetişmesi için çalışan Kemerburgaz Bilim Okulu anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde eğitim veriyor. Kemerburgaz Bilim Okulu’nda 1. sınıftan itibaren İngilizce, 3.sınıftan itibaren ise 2. yabancı dil olarak Almanca zorunlu olarak veriliyor.